Catering Bij Maus

 

Op zoek naar biologische goede catering voor uw privéfeestje of bedrijfsfeest?

Gewoon vanuit huis of bedrijf uw catering bestellen en laten bezorgen? Dan is Bij Maus uw adres! Onze vers bereide buffetten, hapjes, broodjes en catering zorgen gegarandeerd voor een feestje om nooit te vergeten!

 

Bedrijfscatering voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest!

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest ter ere van uw jubileum of een personeelsfeest als afsluiting van het jaar; er zijn tal van momenten waarop u op zoek bent naar een professionele partij op het gebied van bedrijfscatering. Bij Maus is die partij. Wij voorzien uw bedrijfs- of personeelsfeest van de lekkerste, versbereide hapjes en tapas, maaltijd buffetten en salades. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor gourmet en fondue, BBQ catering of kook workshops!

 

Catering voor uw unieke feestje!

Bij Maus is de perfecte partycateraar voor uw privéfeesten zoals verjaardagen of huwelijksjubilea. U kunt kiezen uit verschillende versbereide buffetten, die geheel worden aangepast aan uw groepsgrootte. Daarnaast bieden wij nog veel meer mogelijkheden om uw feestje een extra feestelijk tintje te geven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke Engelse High Tea of ambachtelijk bereidde zoetigheid en desserts? Dat soort leuke, culinaire extra’s vindt u alleen bij een partycateraar met verstand van biologisch en gezond eten!

 

Bestellen en laten bezorgen!

U kunt de catering op locatie laten bezorgen op het door u gewenste tijdstip, u kunt een afspraak maken of een bestelling doorgeven via info@bijmaus.nl of via 06-46593635