Catering en High tea Bij Maus

Op zoek naar biologische goede catering of High tea voor uw privéfeestje of bedrijfsfeest?

Gewoon vanuit huis of bedrijf uw catering bestellen en laten bezorgen? Dan is Bij Maus uw adres! Onze vers bereide buffetten, hapjes, broodjes en catering zorgen gegarandeerd voor een feestje om nooit te vergeten!

Wij werken met seizoensgebonden en lokale ingrediënten.

 

Bedrijfscatering voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest!

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest ter ere van uw jubileum of een personeelsfeest als afsluiting van het jaar; er zijn tal van momenten waarop u op zoek bent naar een professionele partij op het gebied van bedrijfscatering. Bij Maus is die partij. Wij voorzien uw bedrijfs- of personeelsfeest van de lekkerste, versbereide hapjes en tapas, maaltijd buffetten en salades. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor gourmet en fondue, BBQ catering of kook workshops!

Wij werken niet met standaard buffetten maar stellen voor u een buffet naar wens op, ook kunt u ons vragen een buffet samen te stellen op basis van een vastgesteld budget. 

 

High tea!

Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke Biologische High Tea met ambachtelijk bereidde zoetigheid, hartige hapjes en desserts?

Alle gerechtjes worden op etagères of planken geserveerd. De gerechtjes zijn seizoensgebonden en zullen per keer verschillen. Hierbij uiteraard een diversiteit aan thee smaken. 

Wij werken niet met standaard high tea's, de samenstelling is seizoensgebonden, ook kunt u ons vragen een high tea samen te stellen op basis van een vastgesteld budget. Wilt u weten wat er op het moment in onze high tea zit dan vertellen wij dit graag!

 

Catering voor uw unieke feestje!

 

Bij Maus is de perfecte partycateraar voor uw privéfeesten zoals verjaardagen of huwelijksjubilea en uw High Tea. U kunt kiezen uit verschillende versbereide buffetten, die geheel worden aangepast aan uw groepsgrootte. Daarnaast bieden wij nog veel meer mogelijkheden om uw feestje een extra feestelijk tintje te geven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke High Tea met ambachtelijk bereidde zoetigheid, hartige hapjes en desserts? Dat soort leuke, culinaire extra’s vindt u alleen bij een partycateraar met verstand van biologisch en gezond eten!

 

Bestellen en laten bezorgen!

Wij werken met dagverse biologische producten, hierdoor dienen bestellingen minimaal 72 uur van tevoren te worden opgegeven.

Bij het aangaan van een opdracht zijn onze Algemene voorwaarden van kracht

U kunt de catering op locatie laten bezorgen op het door u gewenste tijdstip, u kunt een afspraak maken of een bestelling doorgeven via info@bijmaus.nl of via 06-46593635