Feestjes en workshops met Bij Maus!

 

Wij organiseren verschillende workshops. Denk hierbij aan: een kinderfeestje, babyshower, kraamfeest, vrijgezellenfeest of een personeelsuitje. 

 

Alle feesten zijn in overleg met jou, de organisator en kunnen dus aan al jouw wensen worden aangepast. Je kan ook bij ons terecht als je alleen de hapjes voor jouw thema feest of bijvoorbeeld babyshower door ons wil laten verzorgen. Hieronder staan een aantal voorbeelden maar neem gerust contact op als je zelf een leuk idee hebt waar je onze hulp bij kan gebruiken!


Kinderworkshops / kinderfeestjes:

 

Het feestje duurt  2 uur. 

Er kunnen maximaal 7 kinderen deelnemen.

 De workshop kost €17,- per persoon bij 6 personen. 

 

Alle kinderworkshops zijn inclusief:
* drinken met gebak

* drinken met een snack

 

Optioneel met tosti`s, wraps, pannenkoeken of een andere maaltijd in overleg.

 

Schilder workshop 'groene vingers'

Deze workshop beginnen we met drinken en wat lekkers.

De kinderen gaan daarna een potje schilderen die we later gaan vullen met een vrolijk plantje, kruiden of met zaden van bijvoorbeeld een zonnebloem. Zo kunnen de kinderen nog nagenieten van de workshop.

 

Naaldvilt workshop 'zelf gemaakt'

Deze workshop beginnen we met drinken en wat lekkers.

De kinderen gaan daarna een afbeelding kiezen die ze gaan namaken van vilt. Hele creatieve kinderen kunnen natuurlijk ook een voorbeeld tekenen en die daarna maken. Wanneer het schilderijtje klaar is doen we er een mooi lijstje omheen. Uit de kringloop want daar vind ik de mooiste lijstjes. Waarom zou je iets nieuw kopen als je het ook kan hergebruiken?
Daarna is het tijd om de schilderijtjes van elkaar te bekijken en kan het met trots mee naar huis om nog lang na te genieten van deze leuke dag!

 

Tiener high tea

Als tiener voel je je misschien wel te oud voor een echt `kinder`- feestje met spelletjes of creatieve activiteiten en wil je juist lekker theeleuten en kletsen met vriendinnen. (Of vrienden :)). Tijdens deze high tea serveren we jullie allemaal lekkere warme en koude hapjes, zoet en hartig en verschillende smaken thee. Je kan je wensen doorgeven dus als je van aardbeien met chocolade houd of juist van wraps met komkommer en kipfilet houden we hier zeker rekening mee! 

Ondertussen kan je vragen beantwoorden uit de kletspot, een spelletje beverbende spelen of gewoon lekker kletsen met elkaar. 

De prijs van deze high tea is €19,95 p.p. bij 6 personen en na afloop heb je echt geen trek meer! 

 

Babyshower, genderreveal party of poppeslok 

 

Tijdens een babyshower wordt de aanstaande mama of mem helemaal in het zonnetje gezet! Er zijn lekkere hapjes voor iedereen en er worden spelletjes en activiteiten gedaan rondom de aanstaande baby. Wat denk je van het raden van de naam, de geboorte datum en het gewicht of het versieren van rompertjes die de baby straks echt kan gaan dragen?! Jullie kunnen ook met elkaar een mooie slinger maken die op de babykamer kan hangen of een slinger voor het leven die elke verjaardag weer wordt opgehangen. Of wat dacht je van het raden wie van de vriendinnen er op de babyfoto staat? Kortom ideeën genoeg voor een paar gezellige uren!   

Wij kunnen alleen de hapjes voor je verzorgen wanneer je een babyshower thuis organiseert, we kunnen meedenken met de activiteiten maar het is ook mogelijk om de hele organisatie uit handen te geven en ons alles te laten verzorgen.

 

Natuurlijk houden we rekening met jouw wensen, zijn de hapjes zo dat ook de zwangere alles mag eten en is alles in het babythema. Alles met blauw, alles met roze of is dat nog een verrassing? Wij passen ons er op aan!

 

Neem gerust contact met ons en laat ons weten wat jouw wensen zijn, natuurlijk zeggen we nog niets tegen de aanstaande mama! 

  

Neem contact met ons op om uw wensen door te nemen.

Bij het reserveren van een workshop zijn onze Algemene voorwaarden van kracht.