Ontbijtservice

Uw geliefde, kennis, familielid of collega verrassen met een (h)eerlijk en luxe ontbijt?

 

Hieronder ziet u onze luxe en uitgebreide ontbijtmanden, voorzien van alles wat u van een compleet ontbijt mag verwachten zoals;

vele verse broodjes, kaas en vleeswaren, heerlijke biologische dranken, verse yoghurt, vers fruit en nog veel meer…

 

Heeft u specifieke wensen? geef ze aan ons door.

Onze ontbijtmanden kunnen naar wens ook vegetarisch besteld worden.

 


Wij werken met dagverse biologische producten, hierdoor dienen bestellingen minimaal 72 uur van tevoren te worden opgegeven.

Bezorging in een straal van 15 kilometer rondom Opeinde, alles boven de 15 km is € 0,19 extra per kilometer. Na het ontbijt wordt alles weer bij u opgehaald.

U kunt uw bestelling doorgeven via onderstaande bestellijst, via info@bijmaus.nl of telefonisch via: 0646593635.


Basis luxe ontbijt

Basis luxe ontbijt, standaard met vers gekookt eitje. Wilt u liever een lekker eitje in bladerdeeg met spek (of kaas voor vegetarisch) dan kunt u dit hieronder aangeven. Wilt u liever een compleet vegetarisch ontbijt dan kunt u dat hieronder ook aangeven. Wilt u bestellen voor 1 persoon? ook dat kan hieronder worden aangegeven.

€ 27,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: op afspraak

Romantisch luxe ontbijt

Romantisch luxe ontbijt, standaard met vers gekookt eitje. Wilt u liever een lekker eitje in bladerdeeg met spek (of kaas voor vegetarisch) dan kunt u dit hieronder aangeven. Wilt u liever een compleet vegetarisch ontbijt dan kunt u dat hieronder ook aangeven. Inclusief heerlijke biologische wijn of prosecco en een bloem.

€ 32,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: op afspraak

Verjaardags luxe ontbijt

Verjaardags luxe ontbijt, standaard met vers gekookt eitje. Wilt u liever een lekker eitje in bladerdeeg met spek (of kaas voor vegetarisch) dan kunt u dit hieronder aangeven. Wilt u liever een compleet vegetarisch ontbijt dan kunt u dat hieronder ook aangeven. De mand wordt feestelijk versierd voor de jarige!

€ 27,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: op afspraak

Cadeaubon ontbijtmand

Wilt u een ontbijtmand kado doen maar weet u niet wanneer deze het beste uitkomt? geef een Ontbijtbon kado!

Op die manier kan de ontvanger zelf bepalen wanneer de mand welkom is. Na uw bestelling nemen wij contact op over de toe te voegen tekst en het type mand (verjaardag, vegetarisch etc.)

€ 27,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: op afspraak